Over ons

Wie zijn wij?

Welkom bij Wadden Catering – Waar Culinair Erfgoed Verrassende Evenementen Ontmoet!

Bij Wadden Catering zijn we gepassioneerd door het leveren van ongeëvenaarde catering-ervaringen die het rijke culinaire erfgoed van Friesland en Groningen weerspiegelen. Gebaseerd op de Franse keuken, nemen we klassieke gerechten, maar we laten ons ook inspireren door hetgeen wat ons omgeeft; de Wadden- en Noordzee, de uitgestrekte landerijen vol groenten en de koeien die grazen in de wei. Uit al deze facetten kiezen we de beste producten en verwerken die met passie tot onze catering buffetten. We zijn al jaren bekend in de regio door het best beoordeelde restaurant van de regio: “Het Raadsel van de Wadden”. Wij willen door middel van Wadden Catering deze ervaring nu ook bij onze gasten op locatie brengen. We kunnen onze serre met druiven niet meenemen, maar de gezelligheid, service en het lekkere eten natuurlijk wel!

Onze visie is ambitieus: we streven ernaar de toonaangevende cateringdienst in Anjum te worden. Onze focus ligt op het zetten van de maatstaf voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid in de branche. 

Wij staan voor u klaar!

Ons jonge en gedreven team heeft grootse ambities; we streven ernaar om dé toonaangevende cateringdienst van Friesland en Groningen te worden. We willen ons onderscheiden door kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Zo nemen we het liefst de chef mee naar uw locatie om de laatste hand te leggen aan de cateringgerechten. Op die manier wordt uw buffet een restaurantwaardige ervaring, maar dan bij u thuis. Wadden Catering levert diensten in heel Noord-Nederland, van Leeuwarden, tot Lauwersoog; van Groningen tot Assen.

Heeft u vragen?

Of u nu een bedrijf bent dat catering nodig heeft voor vergaderingen, seminars en bedrijfsfeesten, of een particulier die onze diensten zoekt voor bruiloften, verjaardagsfeesten en familiebijeenkomsten, bij Wadden Catering zijn we er voor u. We begrijpen dat elk evenement uniek is en een persoonlijke touch vereist. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen en een menu samen te stellen dat perfect past bij hun smaak en behoeften.

Onze contactgegevens