Evenementen

Aanstaande evenementen

Op 25 en 26 november 2023 zijn wij te vinden op de winterfair bij de Frisian Angus Farm in Anjum. 

Daar staan we met verschillende vers belegde broodjes, zoals een broodje brisket en een broodje braadworst. Ook nemen we onze heerlijke huisgemaakte Glühwein mee om even lekker mee op te warmen. 

Meer informatie over de winterfair vind je op https://www.facebook.com/frisianangus

Zien we je daar? 

Winterfair, frisian angus farm, vlees, koeien, broodje,

Wij staan voor u klaar!

Ons jonge en gedreven team heeft grootse ambities; we streven ernaar om dé toonaangevende cateringdienst van Friesland en Groningen te worden. We willen ons onderscheiden door kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Zo nemen we het liefst de chef mee naar uw locatie om de laatste hand te leggen aan de cateringgerechten. Op die manier wordt uw buffet een restaurantwaardige ervaring, maar dan bij u thuis. Wadden Catering levert diensten in heel Noord-Nederland, van Leeuwarden, tot Lauwersoog; van Groningen tot Assen.

Heeft u vragen?

Of u nu een bedrijf bent dat catering nodig heeft voor vergaderingen, seminars en bedrijfsfeesten, of een particulier die onze diensten zoekt voor bruiloften, verjaardagsfeesten en familiebijeenkomsten, bij Wadden Catering zijn we er voor u. We begrijpen dat elk evenement uniek is en een persoonlijke touch vereist. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen en een menu samen te stellen dat perfect past bij hun smaak en behoeften.

Onze contactgegevens